PHPBB България
В този раздел можете да рекламирате вашите проект/и или да споделяте интересни уеб сайтове и т.н
Аватар
Модератор
Потребителско име: NecheB
Ранг във форума: Модератор
Мнения: 17
Регистриран на: Съб Окт 02, 2021 2:34 pm
Местоположение: Maidstone
Обратна връзка:

PHPBB България

Мнение от NecheB »

Моля разгледайте форума подробно преди да изкажете вашето мнение без значение дали е положитлено или отрицателно (все пак човек се учи от грешките си). Всеки който прояви интерес да се присъедини като част от екипа, моля да се свърже с мен. Надявам се да Ви хареса и да разменяме заедно опита, който всеки един от вас притежава! Също така при възникнали проблеми НЕЗАБАВНО се свържете с мен или пишете във форума!
Изображение
PHPBB-BG.INFO има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят. Да се срещнат хора с общи интереси и да има ползотворни материали и дискусии. Проекта е свързан само и единствено с форумната система PHPBB. Тук може да намерите помощ при инсталиране на форумната система, интересни разширения, голям избор от стилове и много други.
Преди да Ви запознем с разделите във форума, ще Ви помоля за търпение от ваша страна при пускане на тема за решаване на проблем или търсене на помощ!
Раздели свързани с phpBB България:
Раздели свързани с форумната система phpBB:
 • ЗА PHPBB
  • Поддръжка / Помощ - Получете помощ при инсталирането и стартирането на phpBB тук. Помощ при инсталиране на разширения, стилове и други. Моля, не публикувайте тук доклади за грешки и заявки.
  • BBCodes - Получете помощ при разработването на персонализирани BBCodes или заявете такъв.
  • Търся - Търсите разширение, стил, BBcodes или нещо друго, но не успявате да го намерите? Пуснете молбата си тук за помощ.
  • Уроци - В този раздел ще намерите много интересни уроци, които може да са Ви от голяма полза!
  • Заявки - В този раздел може да пускате вашите заявки. Помощ при стилизацията на разширение, стил или друго!

 • PHPBB DATABASE RELEASES
  • Extensions Database Releases - В този раздел ще бъде публикувана информация с най-новите актуализации на разширенията за phpBB или нови попълнения!
  • Styles Database Releases - В този раздел ще бъде публикувана информация с най-новите актуализации на стилове за phpBB или нови попълнения!


Най-важните поне за мен раздели са разделите за "Разработчици". Има толкова много качествени и добри програмисти, които правят чудеса и ще се радвам да се присъединят към този проект. Да споделят свободно своите разработки било то платени или безплатни.
 • РАЗРАБОТЧИЦИ
  • Разширения - В този раздел може да споделяте свободно вашите авторски разширения или преработени.
  • Стилове - В този раздел може да споделяте свободно вашите авторски разширения или преработени.

И не на последно място раздел за развлечения, който в най-скоро време ще бъде актуализиран с нови раздели. Няма да добавям линкове и категории към раздела тъй като мисля, че не е нужно на този етап, а и като цяло.
Това е като структура на разделите към този момент. VIP раздела който имаше преди за момента е премахнат. Имам идеи за добавяне на още раздели, но за момента мисля, че форума ще остане така както е. Ще се повторя отново - Ще се радвам ако има желаещи хора които да се включат в проекта! Ето и длъжностите, които всеки един желаещ може да заеме:
Нуждаем се от сериозни и отговорни хора, които да ни помогнат да развием проекта PHPBB България
Ето и свободните места
 • Изображение - Модератор - (1 свободна позиция)
  • Те са на трето място след собственика и администраторите по права и заслуги и имат правомощията да вземат решения по определени жизненоважни въпроси. Основните им задължения са да наблюдават за спазването на прафилата във форума!

 • Изображение - Разработчик (Неограничени брой потребители)
  • Разработчиците са хора от екипа, които имат голямо въздействие върху развитието на форума като се занимават с разработването на най-различни стилове/разширения/допълнения и т.н за потребителите. Всеки разработчик има пълното право да пуска своите разработки безплатно или платено.
   Придобиване: По заслуги.

 • Изображение - Дизайнер (Неограничени брой потребители)
  • Това са хора от екипа които създават рекламни материали за проекта, разработват част от визията на проекта, изпълняват потребителски заявки (платено или безплатно според сложността на заявката) и други.
   Най-активни в:
   phpBB стилове, рангови изображения, усмивки, стилизиране на BBcodes и т.н.

 • Изображение - Поддръжка (Неограничени брой потребители)
  • За потребителите които помагат с набавянето на информация във форума (споделяне на интересни разширения, стилове, BBcodes и т.н.)

 • Изображение - Преводач (Неограничени брой потребители)
  • Този ранг е за хора от екипа които се занимават с превеждането на разширения или други преводи.

Условия за кандидатстване
 • Възможност за редовно посещаване на форума и следене на мненията.
 • Грамотност и адекватност.
Образец за кандидатстване
 • На колко години сте?
 • Какъв пост желаете да поемете
 • За поста модератор - дали и какъв опит имате в модерирането на форуми (споменете в кои сайтове сте имали подобни права).
 • Skype, Discord или друг начин за връзка.
Допълнителна информация
 • Ще се опитаме да дадем шанс на всеки
 • Относно кандидатурите за Модератор - Модераторът няма да получи пълни модераторски права веднага. Ще бъде с права на "Тестов модератор" , като ще имате всички модераторски права с изключение на добавяне предупреждения/банове и изтриване на мнения. Ако прецените, че някой заслужава предупреждение или бан ще е нужно да уведомите администратор, като той ще реши дали наистина потребителят трябва да бъде наказан.
 • Продължителността на тестовия период за всеки пост се определя от вашите действия, а не от изминалото време.
Как да кандидатствам
 • Нужно е просто да попълните образеца за кандидатстване като нова темата в нашият форум, като заглавието на темата трябва да бъде "Кандидатура за (пост/длъжност)"

Искаме предварително да благодарим на всеки един потребител, който ще се присъедини към нашата общност! Пожелаваме Ви приятен престой при нас!


Аватар
Модератор
Потребителско име: NecheB
Ранг във форума: Модератор
Мнения: 17
Регистриран на: Съб Окт 02, 2021 2:34 pm
Местоположение: Maidstone
Обратна връзка:

Re: PHPBB България

Мнение от NecheB »

[GIVEAWAY] Спечели хостинг и домейн от Jump.BG
Представяме Ви първият GIVEAWAY, в който някой от Вас ще има уникалната възможност да спечели Хостинг и домейн за 1 година от Jump.BG!
Искам да подчертая, че това няма да е първият и последния GiveAway, който правим! Следете ни!!!

Цялата информация за раздаването както и записването може да намерите в официалната тема в нашият форум!
Успех!
Аватар
Модератор
Потребителско име: NecheB
Ранг във форума: Модератор
Мнения: 17
Регистриран на: Съб Окт 02, 2021 2:34 pm
Местоположение: Maidstone
Обратна връзка:

Re: PHPBB България

Мнение от NecheB »

Update 16.10.2021

ОТ днес не е нужно да сте регистриран за да разглеждате форума. Форума е свободен за гости и може да разглеждате спокойно! Все още линковете са скрити за гости! Регистрацията отнема точно 1 минута! С всеки нов регистриран потребител, нашата общност расте и ние се радваме за това! Всеки един нов потребител е важен! Така Вие показвате вашата подкрепа! Заповядайте!

Напомняне: [GIVEAWAY] Спечели хостинг и домейн от Jump.BG Представяме Ви първият GIVEAWAY, в който някой от Вас ще има уникалната възможност да спечели Хостинг и домейн за 1 година от Jump.BG!

Все още имаме нужда от мотивирани хора, които да ми помагат с развитието на проекта! Скоро ще бъдат добавени няколко нови раздела -
Присъедини се към PHPBB България


Благодаря!
Аватар
Модератор
Потребителско име: NecheB
Ранг във форума: Модератор
Мнения: 17
Регистриран на: Съб Окт 02, 2021 2:34 pm
Местоположение: Maidstone
Обратна връзка:

Re: PHPBB България

Мнение от NecheB »

Update

Добавена е нова категория ПРОГРАМИРАНЕ, ДИЗАЙН И ТЕХНОЛОГИИ, която включва:
Програмиране и дизайн
Photoshop
Хостинг, Домейни, Уеб сървъри
Мобилни телефони и таблети
Софтуер и операционни системи
Хардуер

Смятаме разделите за важни, тъй като голяма част от тях са по един или друг начин свързани с форумната система phpBB.

Обмисляме и разширяване на раздел РАЗВЛЕЧЕНИЕ - Моля гласувайте в анкетата ТУК, за да разберем какво мислите Вие или просто оставете коментар тук или в официалната тема.

Благодаря!
Публикувай отговор