Jump to content
Black-Gaming.NET
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/27/2021 in all areas

 1. Препоръчвам ви да гледате : Battleship , уникална фантастика , смесена с екшън !
  2 points
 2. 2 points
 3. Прегледах трейлъра, изглежда като уникален филм, как съм го пропуснал не знам, ще го гледам при първа възможност 🙂 Thanks for advice!
  1 point
 4. Resident evil поредицата препоръчвам.
  1 point
 5. Пускам тази тема , за тези хора , които искат да научат сами да пишат bbcode's в своите теми . По долу ще видите като цяло обяснение на най - ползваните bbcode в различните сайтове , които използват phpBB без значение от версията Въведение Какво е BBCode? BBCode е специално изпълнение на HTML. Дали наистина можете да използвате BBCode във вашите публикации във форума, се определя от администратора. Освен това можете да деактивирате BBCode за всяка публикация чрез формуляра за публикуване. Самият BBCode е подобен по стил на HTML, етикетите са затворени в квадратни скоби [и],
  1 point
 6. + Цялостна смяна на геймплея на сървъра. Какво ще рече това? Сменяме изцяло сегашния мод поради забелязани бъгове, които в новия няма да ги допуснем! Може да забележите нови неща както и някой от старите няма да ги има. В процес на ъпдейт и тестове е възможно сървъра да спира понякога, не би трябвало да се притеснявате от това, може спокоино отново да се кънектнете към сървъра.
  1 point
 7. Изчистен респаун с бъннихоп,няма какво друго да се добави!!! Карти: cs_italy2_skyfix cs_office32 de_avangard de_aztec828 de_azteq de_bruteforce de_cbble de_cevo_concrete2 de_cevo_russka de_comrade de_deltareid_sr2012 de_dually de_dust_ag de_dust_assault de_dust2 de_dust4ever de_dust2002 de_hell_2013 de_inferno de_inferno2se de_italyano de_kabul de_mirage_32 de_nuke_rarea de_piranesi de_survivor_32 de_terial_extra de_train de_tuscan de_westwood_big Ще е хубаво да си дадете искрено мнението за сървъра :)
  1 point
 8. Добра идея е това с наградите, а също така и ще има мотивация и форума да се посещава и сървърите ни. Наградата с тениската най ми допадна нещо различно от права и ранкове..
  1 point
 9. Първите 2 филма съм ги гледал 99%..
  1 point
 10. Правата ще бъдат най вероятно отнети за не определен период от време. Благодаря за доклада. Бана ще бъде премахнат без преглед на демо и снимков материал, защото е наш колега и съм сигурен на 100%, че не е играл с помощни средства и то точно wall hack. Сървърите имат една от най-добрите системи за wallhack blocker. В веригата е забранен бан с причина: wallhack както и перманентните банове.
  1 point
 11. здравеите вчера бях баннат във респална без причина от админ МЕСОТО причината която е написал е ne ebavai otrepa . държанието му беше вулгарно псуваше ме без да съм го обидил
  1 point
 12. Братле, виж сега .. дай да не си говорим лъжи. 1-во няма как да си играл от месец и половина 2-то много далеч си от кандидатура за админ в този съврър. 3-то като виждам колко си наблюдателен в форума, едва ли ще си по-наблюдателен в игра. 4.то когато натрупаш нужните мнения,стаж и доклади в форума едва тогава може да пуснеш кандидатура.
  1 point
 13. Тук ще описвам причината за всички наказани Администратори.
  1 point
 14. Видях скана ти и всичко е чисто. Приятна игра в сървърите ни.
  1 point